spremite ga
Ova verzija kupusa okrepljuje organizam u trenu: Neizbežan je zimi, a nema ko nije čuo za njega
Lički kupus je neizbežan u zimskim danima, a mi vam donosimo i recept.
Ovakva verzija kupusa raspametiće i one koji ga ne vole.
Lički kupus je neizbežan u zimskim danima, okrepljuje vam organizam i preukusan je.
U nastavku pogledajte kako ide recept.
Potrebni sastojci:
300 g žutog pasulja
300 g kiselog ribanca
veća glavica crnog luka
3 čena belog luka
200 g slanine
500 g suvih rebara
2 kašike slatke paprike
2 krompira
Spremanje:
Dan ranije pasulj prelijte vodom i pustite ga da nabubri. Sutradan odlijte vodu, dolijte novu, dodajte suva rebra i kuvajte. Sitno naseckajte crni luk i prodinstajte ga na ulju. Kad malo požuti, dodajte slatku papriku i kiseli kupus. Podlijte šoljicom vode i dinstajte. Naseckajte beli luk i slaninu, dodajte ih kupusu, dinstajte dok kupus skroz ne omekša. Kada se pasulj i suva rebra skuvaju, dodajte kupus, promešajte i kuvajte.
Sastojci: • 2 banane • 500 g ovsenih pahuljica • 100 g proteinske čokolade Priprema: 1. Izblendajte banane, dodajte pahuljice i promešajte. 2. Smesu sipajte u pleh, oblikujte i isecite na kocke. 3. Pecite na 180°C, 10 minuta. 4. Ohlađene pločice premažite proteinskom čokoladom i ukrasite po želji.
(Espreso/alo.trpeza/prenela PV)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!